Üye Derneklere yapılacak olan yardımlar

Öncelikle ülkemize çok büyük geçmiş olsun. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar  diliyoruz.
TGF'nin önceliği TGF üye dernekleri ve üyelerine yardımcı olmaktır. TGF yönetimi olarak üye derneklerin acil ihtiyaçlarını karşılamak için karar almış bulunmaktayız.

TGF üye dernek Başkanları gerçekten mağdur üyelerin YEM ihtiyaçlarını belirleyip TGF bölge temsilcilerine bildirmeleri rica olunur.
TİPPLER YEM Sabit Akça tarafından bölgelere yem ihtiyaçları teslim edilecektir.

Bildiğiniz gibi TGF olarak Türkiye genelindeki üye derneklerimiz ile birlikte yardım kampanyası başlattık. Federasyonumuz,  ortak kümes işletmecisi arkadaşlarımız, Pendik posta  ve bir çok arkadaşımızın desteği ile ilk gün  yaklaşık 58.000 TL toplanan yardım ile Deprem bölgesindeki acil temel ihtiyaçları karşılamak üzere Adıyaman ve Hatay illerimize bir TIR içme suyu gönderdik.  Bize ulaşan mağdur durumda olan arkadaşlarımıza da ayrıca elimizden gelen desteği gösterdik.


Bu arada Resmi Bağış Hesabımıza ,TGF üyesi İstanbul Posta Derneği ve TGF Mısırı Komisyonu 09.02.2023 tarihinde 32.478TL ve 16.02.2023 tarihinde 55.000TL toplam 87.478TL bağış tutarını  göndermiştir. 17.02.2023 tarihine kadar TGF Bağış hesabında toplanmış olan toplam 159.928TL'de ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır.

Yurt dışından da isimleri ilerleyen zamanda tek tek açıklanacak pek çok dostumuz kampanyaya destek olmak için girişimlerde bulunmuş ,ihale ve bağış için bizlerle iletişime geçmişlerdir.

Ayrıca resmi olarak FCI Akdeniz Konfederasyonu açık arttırma yapıp toplanan tutarı Türkiye'ye bağış yapacağını bildirmiştir.

TGF üye derneklerin şu an için Yem ihtiyaçlarının karşılanması depremin 2.gününden beri konuştuğumuz konuların başında olup yönetim ile birlikte aldığımız ortak karardır. 

TGF Yönetimi